Jordbruksverkets hemsida


Länsstyrelsernas hemsida


Stödrätternas värde

Stor handel på Stödrättsbörsen

Nu drar det ihop sig mot sista ansökningsdag för SAM (18 april) och det märks också på antalet registrerade bud. För den som inte har stödrätter för minst fyra hektar gäller samma deadline. För dig med mindre antal stödrätter är det viktigt att få till en affär innan den 18 april. Är affären genomförd innan den 18:de garanterar vi att överföringshandlingen blir registrerad i tid hos Jordbruksverket.

För dig som har fler stödrätter går det bra att handla på Stödrättsbörsen tom den 15 juni.

Tyvärr har Jordbruksverkets elektroniska tjänst för överföring av stödrätter inte fungerat fullt ut i år, vilket har gjort att vi ligger lite efter med överföringarna. Men registreringen kommer ändå ske i tid! Utbetalningar av likvider till säljare kan dock bli lidande.

Mvh
Stödrättsbörsen